Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en super lækker og nem omgang sommertapas med minipølser, majskolber, tomatsalat med mozzarella og hvidløgsflutes. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
- 300 grambrunchpølser
- 2 stkmajskolber
- 1 stkhjertesalat
- 2 stktomater
- 3 stkforårsløg
- 150 grammini mozzarella
- 0.5 stkcantaloupemelon
- peber
- salt
- olivenolie
- dressing efter eget valg
- ketchup
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 180 grader varmluft. Lun flutene i ovnen efter anvisningen på pakken.2
Steg pølserne på grillen eller på en pande i lidt olie.3
Fjern skræl og hår fra majskolberne og skær dem i mindre stykker. Kog dem i saltet vand i ca 8 minutter.4
Skyl hjertesalaten og skær den i strimler. Skyl tomaterne og skær dem i tynde skiver. Skyl forårsløgene, skær top og bund af og skær dem i tynde ringe. Bland det hele sammen med små mozzarellakugler og valgfri dressing.5
Halver melonen, fjern kernerne og skær den i skiver.6
Stil alt på bordet og lad familien sammensætte deres yndlingstapas. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle og skære hjertesalat, tomater og forårsløg.