Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
Vi har prøvet at ramme den originale smag på bedste vis. De er syndige, lækre, helt sprøde og virkelig saftige. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- Kylling og dej
- 500 gramkyllingefilet
- 2 stkæg
- 1 dlmælk
- 100 gramhvedemel
- 1 spskpaprika
- 0.5 spskhvidløgspulver
- 0.5 spsksalt
- Panering
- 50 gramcornflakes
- 50 gramhvedemel
- 25 grammajsstivelse
- olie til friture
Fremgangsmåde
1
Skær hver kyllingefilet ud i ca. 4-5 mundrette stykker.2
Pisk æg og mælk sammen. Tilsæt hvedemel, paprika, hvidløgspulver og salt og pisk det sammen til en tynd dej.3
Hæld cornflakesene i en pose og knus dem fint - enten med en kødhammer eller med hænderne. Bland sammen med hvedemel og majsstivelse og hæld det hele på en flad tallerken.4
Vend først kyllingestykkerne i dejen (der må gerne komme rigeligt på) og herefter i paneringen.5
Opvarm en pande med rigeligt smagsneutral olie - eller brug en frituregryde. Steg kyllingestykkerne, til de er gyldne og sprøde udenpå og gennemstegte indeni.6
Server dem med ketchup, mayo eller sød chilisauce. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende stykkerne i paneringen.