Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Her har vi lavet pankopaneret kylling og en smagfuld mexicansk tomatsovs med løg, peberfrugt, hakkede tomater og taco-krydderi. Retten serveres med ris. Vælg gerne fuldkornsris, men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 2 stkblandede peberfrugter
- 2 stkløg
- 1 dåsehakkede tomater
- 20 gramtaco krydderimix
- 450 gramkyllingefilet
- 1 stkæg
- 50 grampanko eller almindelig rasp
- 285 gramløse majs
- olivenolie
- rapsolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Skyl peberfrugterne, fjern kernehuset og skær dem i tynde strimler. Pil skrællen af løgene og skær dem i tynde strimler.3
Varm en pande op med lidt olivenolie og svits peberfrugt og løg ved middelvarme. Tilsæt hakkede tomater og taco-krydderiet og lad sovsen simre. Smag til med salt og peber.4
Skær kyllingefileterne i mindre stykker. Slå ægget ud i en dyb tallerken og pisk det. Hæld pankoen i en anden dyb tallerken og bland med lidt salt og peber. Vend først kyllingestykkerne i det sammenpiskede æg og herefter i pankoen.5
Steg de panerede kyllingefileter på en pande i rigelig med rapsolie ved middelvarme, til de har fået en gylden farve.6
Server de sprøde kyllingestykker med den smagfulde tomatsovs, ris og løse majs på toppen. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde. De kan også skylle peberfrugterne og hælde pankoen i en dyb tallerken.
Ekstra smag: Tilføj mere taco-kryddermix. Top med limesaft og friske koriander.