Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
Her serverer vi en dejlig sommerret med færdigformede bøffer af grisekød, serveret med kartofler, blå ostesauce og en færdigsnittet salat med vindruer. Fyr op under grillen, hvis vejret tillader det. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramkartofler
- 500 gramgrillbøffer m. barbeque
- 500 gramvindruer
- 235 gramsalatskålen salatblanding
- 2.5 dlcremefine 15%
- 1 spskmajsstivelse
- 75 gramCastello creamy blue
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skrub og skyl kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand.2
Fyr op under grillen eller varm en pande op med lidt olivenolie. Grill eller steg bøfferne, til de er gennemstegte.3
Skyl vindruerne og skær halvdelen af dem i halve. Vend de halverede vindruer sammen med salaten og en god sjat olivenolie. Server resten af vindruerne som tilbehør.4
Hæld cremefine op i en lille gryde og bring det i kog. Rør majsstivelsen sammen med lidt vand i et glas og hæld det i sovsen under omrøring, til den har fået en tykkere konsistens.5
Tilsæt Castello creamy blue og rør det godt ud i saucen. Smag til med salt og peber.6
Server grillbøfferne med de kogte kartofler, blå ostesauce, salat og vindruer som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle og skrubbe kartoflerne. De kan også plukke vindruerne af stilkene.