Kartoffel- og sellerisuppe med friskost og porre. Hertil miniflutes.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkknoldselleri
  • 700 grambagekartofler
  • 1 stkporre
  • 8 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 4 stkminiflutes med fuldkorn
  • 100 gramPhiladelphia m. løg og urter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kartoffel- og sellerisuppe med friskost og porre. Hertil miniflutes.

I samarbejde med

En lækker og smagfuld suppe med bagekartofler, selleri, porre og friskost med løg og urter. Serveret med lune miniflutes som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkknoldselleri
  • 700 grambagekartofler
  • 1 stkporre
  • 8 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 4 stkminiflutes med fuldkorn
  • 100 gramPhiladelphia m. løg og urter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft. Skræl knoldselleri og kartofler og skær i små tern. Rens porren for jord, vask grundigt og skær den i mindre stykker.

2. Varm en gryde op med lidt olivenolie og svits knoldselleri, kartofler og porre. Tilsæt vand og bouillon og lad det simre i ca. 15 minutter - eller til grøntsagerne er blevet møre.

3. Kom flutene på en bageplade beklædt med bagepapir og lun dem i ovnen.

4. Tilsæt friskosten til gryden og blend suppen, til den har en cremet konsistens. Smag til med salt og peber.

5. Server suppen i skåle med miniflutes som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle bagekartoflerne. De kan også hælde friskosten i gryden og hjælpe med at smage suppen til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre