Indiske pandekager - veganske og glutenfri

Ingredienser

( 8 styks )

  • 3 dlrøde linser
  • 2.5 dlvand
  • 0.5 tsksalt
  •  rapsolie
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Indiske pandekager - veganske og glutenfri

I samarbejde med

Disse indiske pandekager er så nemme at lave. Der er blot tre ingredienser i: Røde linser, vand og salt. De er derfor både veganske og glutenfri. De er særlig gode til indisk mad. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 3 dlrøde linser
  • 2.5 dlvand
  • 0.5 tsksalt
  •  rapsolie

Fremgangsmåde

1. Skyl linserne grundigt. Hæld dem herefter i en skål med vand og lad dem trække i 1-2 timer. Blend linser, salt og vand til en glat dej. Du kan enten bruge en stavblender eller en almindelig blender.

2. Steg pandekagerne i lidt olie på en pande ved jævn varme.

3. Server dem evt. som tilbehør til dahl eller andre lækre retter. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Dine børn kan sagtens lave denne opskrift selv.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre