Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
60+ min
Disse indiske pandekager er så nemme at lave. Der er blot tre ingredienser i: Røde linser, vand og salt. De er derfor både veganske og glutenfri. De er særlig gode til indisk mad. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 3 dlrøde linser
- 2.5 dlvand
- 0.5 tsksalt
- rapsolie
Fremgangsmåde
1
Skyl linserne grundigt. Hæld dem herefter i en skål med vand og lad dem trække i 1-2 timer. Blend linser, salt og vand til en glat dej. Du kan enten bruge en stavblender eller en almindelig blender.2
Steg pandekagerne i lidt olie på en pande ved jævn varme.3
Server dem evt. som tilbehør til dahl eller andre lækre retter. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Dine børn kan sagtens lave denne opskrift selv.