Lynhurtig pastaret med bønner og tomatsauce. Hertil revet ost.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 6 stktomater
  • 1 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 450 gramfrosne bønner
  • 500 gramfrisk pasta
  • 70 gramparmesan
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Lynhurtig pastaret med bønner og tomatsauce. Hertil revet ost.

I samarbejde med

3.0, Meget populær

Her serverer vi en lynhurtig og smagfuld pastaret med frisk pasta, bønner og en sauce af friske tomater, løg og hvidløg. Retten toppes med masser af revet hård ost. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 6 stktomater
  • 1 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 450 gramfrosne bønner
  • 500 gramfrisk pasta
  • 70 gramparmesan
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skyl tomaterne og skær dem i små tern. Pil skrællen af løget og hvidløgene og hak dem fint.

2. Varm en pande op med lidt olivenolie og steg tomater, løg og hvidløg ved middel varme. Smag til med salt og peber.

3. Kog bønnerne efter anvisningen på posen. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

4. Server den friske pasta med bønnerne og tomatsaucen, og top med masser af parmesan. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg.

Ekstra smag: Vend friskhakket basilikum i tomatsovsen lige inden servering.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre