Krydret kyllingegryde med ris og teriyaki sauce - til to dage

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 1000 gramfrossen grøntsagsbund
  • 800 gramhakket kyllingekød
  • 4 cmingefær
  • 3 fedhvidløg
  • 0.5 dlteriyakisauce
  • 1 pottefriske koriander
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Krydret kyllingegryde med ris og teriyaki sauce - til to dage

I samarbejde med

Super nem og simpel kyllingegryde med ingefær og hvidløg, som toppes med teriyaki sauce og friske koriander. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 1000 gramfrossen grøntsagsbund
  • 800 gramhakket kyllingekød
  • 4 cmingefær
  • 3 fedhvidløg
  • 0.5 dlteriyakisauce
  • 1 pottefriske koriander
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Steg den frosne grøntsagsblanding i lidt olivenolie i en stor gryde, til den er tøet op og faldet sammen. Tilsæt det hakkede kylling til gryden og brun det af.

3. Fjern skrællen fra ingefæren og hvidløgene og riv det på den fine side af et rivejern. Hæld det i gryden og smag til med salt og peber.

4. Server kyllingegryden med de varme ris og top med teriyaki sauce og friske koriander. Husk at gemme halvdelen af kyllingegryden til i morgen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet:  Lad dine børn røre i gryden og smage til. De kan også dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre