Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
De her pandekager er spækket med protein og mætter virkelig godt, da de primært er lavet med hytteost, æg og kosttilskuddet HUSK, der er fyldt med naturlige kostfibre. Top pandekagerne med frugt eller måske lidt sirup. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 3 stkæg
- 200 gramhytteost
- 1 spsksirup
- 1 spskHUSK pulver
- 0.25 tsksalt
- 1 spskvaniljesukker
- 0.5 spskbagepulver
- smør
Fremgangsmåde
1
Blend æg, hytteost og sirup sammen med en stavblender. Du kan også bruge en minihakker eller en almindelig blender.2
Bland HUSK, salt, vaniljesukker og bagepulver sammen og tilsæt det til æggeblandingen. Pisk godt og lad herefter dejen hvile i 5-10 minutter.3
Varm din bedste slip-let pande op og smelt en klat smør. Hæld små runde klatter dej på panden. Steg dem ved jævn varme, til de har fået farve på begge sider.4
Server pandekagerne med frugt og evt lidt sirup. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at blande de våde og tørre ingredienser og piske det hele sammen. De kan også øve sig i at vende pandekager på panden.