Tarteletter med høns i asparges. Hertil salat med pære.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 450 gramkyllingefilet
  • 1 terninghønsebouillon
  • 75 gramsalatmix
  • 3 stkpære
  • 0.5 stkagurk
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 3 dlkogevand
  • 3 spskmajsstivelse
  • 1 dåsehvide aspargessnitter
  • 250 gramfrosne ærter og gulerødder
  • 10 stktarteletter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Tarteletter med høns i asparges. Hertil salat med pære.

I samarbejde med

Tarteletter med høns i asparges er en ægte klassiker! Sprøde tarteletter fyldt med kylling, aspargessnitter, ærter og gulerødder. Her serverer vi dem sammen med en sprød salat med agurk og pære. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 450 gramkyllingefilet
  • 1 terninghønsebouillon
  • 75 gramsalatmix
  • 3 stkpære
  • 0.5 stkagurk
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 3 dlkogevand
  • 3 spskmajsstivelse
  • 1 dåsehvide aspargessnitter
  • 250 gramfrosne ærter og gulerødder
  • 10 stktarteletter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Skær kyllingefileterne i halve og kog dem møre i en gryde med vand og bouillon i ca. 15 minutter.

2. Imens kyllingefileterne koger: Skyl salaten, pærerne og agurken. Skær pærerne og agurken efter eget ønske og vend dem sammen med salaten, lidt olivenolie, salt og peber.

3. Pluk de kogte kyllingefileter med to gafler.

4. Hæld cremefine og kogevand i en gryde og bring det i kog. Rør majsstivelse sammen med en lille smule vand i et glas og hæld det forsigtigt i sovsen under omrøring.

5. Sigt væsken fra aspargesene. Tilsæt asparges, ærter og gulerødder og plukket kylling til sovsen. Lad sovsen simre i ca. 5 minutter.

6. Lun tarteletterne i ovnen efter anvisningen på pakken.

7. Server de sprøde tarteletter med høns i asparges og sprød salat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme tarteletterne på en bageplade beklædt med bagepapir og smage sovsen til.

Ekstra smag: Drys med friskhakket persille.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre