Stegte tortillas med chili con carne og ost - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Stegte tortillas med chili con carne og ost - dag to

I samarbejde med

Super lækre stegte tortillas med rester fra gårsdagens chili con carne, som vi topper med revet cheddar. Hertil mangosalat og tortillachips. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 225 grader varmluft.

2. Hæld ca. 2-3 spsk chili con carne på halvdelen af en tortilla og top med revet cheddar. Fold den anden side af tortillaen ind over fyldet.

3. Flyt forsigtigt tortillaerne over på en bagerist og bag dem i ca. 10-15 minutter. Du kan også bruge en panini-grill.

4. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær den i tern. Skræl mangoen, fjern stenen og skær den i tern. Skyl agurken og skær den i tern. Pil skrællen af rødløget og skær det i tynde skiver eller tern. Bland det hele sammen i en skål og top med valgfri dressing.

5. Server de stegte tortillas med mangosalaten og tortillachips som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til fylde tortilla-pandekagerne med chili con carne og ost.

 

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre