Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En nem og lækker fiskeret med fuldkornspasta, frossen grøntsagsblanding, laks, mornaysauce og revet ost på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornspasta
- 2 fedhvidløg
- 500 gramfrossen grøntsagsbund
- 5 dlmornaysauce
- 225 gramlaksefileter
- 100 gramrevet ost
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft og kog pastaerne efter anvisningen på pakken.2
Pil skrællen af hvidløgene og hak dem fint.3
Varm en pande op med lidt olivenolie og svits hvidløgene og den frosne grøntsagsblanding. Tilsæt herefter mornaysaucen og smag til med salt og peber.4
Hæld vandet fra pastaerne og kom dem i et ovnfast fad sammen med den stegte grøntsagsblanding.5
Fjern skindet fra laksefileterne og skær dem i grove tern. Fordel laksestykkerne oven på pasta- og grøntsagsblandingen og top med revet ost.6
Bag retten i ovnen i ca. 15 minutter, til osten er gylden og laksen er gennemstegt. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn toppe pastaretten med revet ost.