Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker gryderet med kartofler og bønner i en sovs af kokosmælk, hakkede tomater, karry, paprika og spidskommen. Serveret med bulgur og peanuts på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 grambulgur
- 400 gramkartofler
- 1 stkløg
- 2 fedhvidløg
- 1 spskspidskommen
- 0.5 spskkarry
- 0.5 spskpaprika
- 1 dåsehakkede tomater
- 4 dlkokosmælk
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 450 gramfrosne bønner
- 1 spskmajsstivelse
- 100 grampeanuts
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog bulguren efter anvisningen på pakken.2
Skræl kartoflerne og skær i små tern. Pil skrællen af løget og hvidløgene og hak dem fint.3
Varm en gryde op med lidt olivenolie og svits spidskommen, karry og paprika. Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk, bouillon og kartoffelternene. Lad det simre i ca. 15 minutter.4
Tilsæt de frosne bønner og lad retten simre yderligere i 10 minutter.5
Rør majsstivelsen sammen med en lille smule vand i et glas og hæld det i sovsen under omrøring. Smag til med salt og peber.6
Server den vegetariske gryderet med bulguren og peanuts på toppen. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle kartoflerne.
Ekstra smag: Top med friske krydderurter.