Max 15 min.: Krydret suppe med svinekød og creme fraiche. Hertil brød.

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramfrossen ratatouille
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 3.5 dltikka masala sauce
  • 6 dlvand
  • 1.65 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 250 gramcitronmarinerede schnitzler
  • 420 gramspeltstykker
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Krydret suppe med svinekød og creme fraiche. Hertil brød.

I samarbejde med

Super nem og lækker suppe, som er perfekt til de kolde dage. Den serveres med lune speltstykker, svinekød og creme fraiche. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 500 gramfrossen ratatouille
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 3.5 dltikka masala sauce
  • 6 dlvand
  • 1.65 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 250 gramcitronmarinerede schnitzler
  • 420 gramspeltstykker
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Svits den frosne ratatouilleblanding i lidt olivenolie i en stor gryde. Tilsæt hakkede tomater, tikka masala sauce, vand, kokosmælk og grøntsagsbouillon, og bring suppen i kog. Lad suppen simre under låg i 10-12 minutter.

3. Steg de marinerede schnitzler på en pande i lidt olivenolie. Skær dem herefter i skiver.

4. Lun speltstykker i ovnen efter anvisningen på pakken.

5. Blend suppen helt glat - du kan enten bruge en stavblender eller en almindelig blender. Smag til med salt og peber.

6. Server suppen med de stegte schnitzel-skiver, speltstykkerne og creme fraiche på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at smage suppen til. De kan også hjælpe med at dække bordet.

Tips til mere smag: Du kan toppe med friske koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre