Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En nem og lækker æggekage med kartofler, som vi serverer med en sprød salat med tomat, agurk, salatost og pesto. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 700 grambagekartofler
- 8 stkæg
- 1.5 dlmælk
- 6 stktomater
- 0.5 stkagurk
- 125 gramkrøllet salatmix
- 200 gramsalatost i tern 3%
- 130 grampesto
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.2
Skræl kartoflerne, skær dem i mundrette stykker og kog dem møre i letsaltet vand.3
Imens kartoflerne koger: Pisk æg, mælk, salt og peber sammen i en skål.4
Tag en pande, der kan tåle at komme i ovnen. Varm panden op med lidt olivenolie og tilsæt kartoflerne og æggemassen. Steg æggekagen til den har sat sig lidt i siderne og bag den herefter færdig i ovnen i ca. 15 minutter.5
Imens æggekagen bager: Skyl og skær tomaterne og agurken ud efter eget ønske, og vend sammen med salatblandingen, salatost og pesto.6
Server æggekagen med den sprøde tomatsalat. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn piske æggemassen sammen og skylle tomaterne og agurken.