Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En lækker vegetarisk ret med en færdig tikka masala sauce tilsat kokosmælk, hakkede tomater og pandestegt tofu. Vi serverer retten med en simpel spidskålssalat med granatæblekerner og bulgur. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 grambulgur
- 350 gramtikka masala sauce
- 1 dåsehakkede tomater
- 4 dlkokosmælk
- 2 spskmajsstivelse
- 200 gramtofu
- 0.5 stkspidskål
- 1 stkgranatæble
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog bulguren efter anvisningen på pakken.2
Hæld tikka masala sauce, hakkede tomater og kokosmælk i en gryde og lad det simre. Rør majsstivelsen sammen med lidt vand i et glas og hæld det i saucen under omrøring.3
Skær tofuen i små tern af ca. 1 cm tykkelse. Varm en pande op med lidt olivenolie og steg tofustykkerne, til de er gyldne på alle sider. Krydr med salt og peber.4
Imens tofuen steger: Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Pil kernerne ud af granatæblet og vend dem sammen med spidskålen, lidt olivenolie, salt og peber.5
Vend tofustykkerne i saucen og smag til med salt og peber.6
Server tikka masalaen med tofu med spidskålssalaten og de dampende varme bulgur, som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille kernerne ud af granatæblet.