Pandestegte koteletter med rodfrugtmos og champignonsauce

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 800 grambagekartofler
  • 500 gramsøde kartofler
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 dlmælk
  • 400 gramchampignon
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 680 gramherregårdskoteletter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  sovsekulør
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pandestegte koteletter med rodfrugtmos og champignonsauce

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker efterårs- og vinterret med saftige koteletter og grov kartoffelmos tilsat søde kartofler. Serveres med en cremet champignonsauce. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 800 grambagekartofler
  • 500 gramsøde kartofler
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 dlmælk
  • 400 gramchampignon
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 680 gramherregårdskoteletter
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  sovsekulør

Fremgangsmåde

1. Skræl bagekartoflerne og de søde kartofler. Skær dem i små tern og kog dem i vand tilsat bouillon i ca. 20 minutter. Hæld herefter vandet fra kartoflerne.

2. Mos kartoflerne sammen med lidt olivenolie og mælk til en grov mos med et piskeris. Smag til med salt og peber.

3. Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Svits dem herefter godt af på en varm pande eller i en gryde med lidt olivenolie. Tilsæt Cremefine og en valgfri mængde kulør. Smag til med salt og peber.

4. Krydr koteletterne med salt og peber. Varm en pande op med lidt olivenolie og steg koteletterne på begge sider, til de er gennemstegte.

5. Server de saftige koteletter med rodfrugtmosen og den cremede champignonsauce. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe med at skrælle rodfrugterne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre