Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En fyldig måltidssalat med couscous, hokkaidogræskar, kikærter, rød peberfrugt, hjertesalat, hasselnødder og mozzarella. Retten serveres med en simpel dressing af olivenolie, honning og sød sennep. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- Couscous og bagt hokkaidogræskar
- 150 gramcouscous
- 1 stkhokkaidogræskar
- 1 dåsekikærter
- 50 gramhasselnødder
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
- Dressing og salat
- 4 spskolivenolie
- 2 spsksød sennep
- 1 spskhonning
- 1 stkrød peberfrugt
- 1 stkhjertesalat
- 150 grammini mozzarella
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Kog couscousen efter anvisningen på pakken.3
Skyl græskarret, halver det og fjern kernerne. Skær det i små tern.4
Kom kikærterne i en si og overhæld dem med vand. Vend kikærterne sammen med græskarternene, hasselnødder, lidt olivenolie, salt og peber. Fordel det hele på en bageplade beklædt med bagepapir og bag i ovnen i ca. 15 minutter.5
Rør olivenolien sammen med sennep, honning, salt og peber i en skål.6
Skyl peberfrugten og hjertesalaten. Fjern kernehuset fra peberfrugten og skær den i små tern. Skær hjertesalaten i strimler.7
Vend alle ingredienserne sammen og top med mozzarellakugler og sennepsdressingen. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe med at blande dressingen.