Sprød rejesalat med paprikadressing. Hertil hvidløgsflutes.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramfrosne rejer
  • 200 gramfrosne ærter
  • 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
  • 250 gramcherrytomater
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkhjertesalat
  • 2 stkavocado
  • 285 gramløse majs
  • 1 pottedild
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 2 spskketchup
  • 1 tskpaprika
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Sprød rejesalat med paprikadressing. Hertil hvidløgsflutes.

I samarbejde med

Sprød salat med rejer, ærter, cherrytomater, agurk, avocado og majs, som serveres med en simpel paprikadressing med dild. Hertil lune hvidløgsflutes som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 gramfrosne rejer
  • 200 gramfrosne ærter
  • 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
  • 250 gramcherrytomater
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkhjertesalat
  • 2 stkavocado
  • 285 gramløse majs
  • 1 pottedild
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 2 spskketchup
  • 1 tskpaprika
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tø rejerne og ærterne op.

2. Lun flutene i ovnen efter anvisningen på pakken.

3. Skyl cherrytomaterne, agurken og hjertesalaten og skær det efter eget ønske. Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær kødet i tern. Hæld væden fra majsene.

4. Vend de optøede rejer og ærter sammen med alle grøntsagerne, lidt olivenolie, salt og peber.

5. Skyl dilden og hak den fint. Rør dild, creme fraiche, ketchup og paprika sammen i en skål og smag til med salt og peber.

6. Server rejesalaten med paprikadressingen på toppen og de lune hvidløgsflutes som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle cherrytomaterne, agurken og hjertesalaten.

Ekstra smag: Top med citronsaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre