Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
Sprød salat med rejer, ærter, cherrytomater, agurk, avocado og majs, som serveres med en simpel paprikadressing med dild. Hertil lune hvidløgsflutes som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramfrosne rejer
- 200 gramfrosne ærter
- 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
- 250 gramcherrytomater
- 0.5 stkagurk
- 1 stkhjertesalat
- 2 stkavocado
- 285 gramløse majs
- 1 pottedild
- 2.5 dlcreme fraiche 18%
- 2 spskketchup
- 1 tskpaprika
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tø rejerne og ærterne op.2
Lun flutene i ovnen efter anvisningen på pakken.3
Skyl cherrytomaterne, agurken og hjertesalaten og skær det efter eget ønske. Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær kødet i tern. Hæld væden fra majsene.4
Vend de optøede rejer og ærter sammen med alle grøntsagerne, lidt olivenolie, salt og peber.5
Skyl dilden og hak den fint. Rør dild, creme fraiche, ketchup og paprika sammen i en skål og smag til med salt og peber.6
Server rejesalaten med paprikadressingen på toppen og de lune hvidløgsflutes som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle cherrytomaterne, agurken og hjertesalaten.
Ekstra smag: Top med citronsaft.