Kylling med ovnkartofler og rødbedesalat. Hertil brun sauce.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 450 gramkyllingefilet
  • 410 gramfærdiglavet brun sauce
  • 4 stkappelsin
  • 200 gramrevne rødbeder
  • 70 gramrucola
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kylling med ovnkartofler og rødbedesalat. Hertil brun sauce.

I samarbejde med

Saftige kyllingefileter med kartofler bagt i ovnen og serveret med en salat af færdigsnittet rødbede, rucola og appelsin. Hertil en hurtig færdiglavet brun sauce. Har du tid, kan du selvfølgelig også lave din egen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramkartofler
  • 450 gramkyllingefilet
  • 410 gramfærdiglavet brun sauce
  • 4 stkappelsin
  • 200 gramrevne rødbeder
  • 70 gramrucola
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i halve. Vend kartoflerne med olivenolie, salt og peber og bag dem i ovnen i ca. 30 min.

3. Flæk kyllingefileterne på midten, så du får to flade fileter af hver. Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingefileterne på begge sider. Krydr med salt og peber.

4. Opvarm saucen i en kasserolle.

5. Skræl appelsinerne og skær dem i skiver. Vend appelsin, revet rødbede og rucola sammen med en god sjat olivenolie, salt og peber.

6. Server kyllingefileterne med ovnkartofler, rødbedesalat og brun sauce. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skrælle appelsinerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre