Nem biksemad serveret med spejlæg og hjemmesyltede rødbeder - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Nem biksemad serveret med spejlæg og hjemmesyltede rødbeder - dag to

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Biksemad er perfekt restemad! Her bruger vi flæskestegen og kartoflerne fra i går og serverer hele herligheden med spejlæg og hjemmesyltede rødbeder. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Hak løgene fint og skær kartoflerne i mindre stykker. Steg nu løgene i lidt olivenolie i en dyb pande til de er blanke. Tilsæt kartoflerne og vend dem forsigtigt så de ikke smuldrer.

2. Skær flæskestegen i mundrette stykker og tilsæt dem på panden, når kartoflerne er blevet brune i kanterne. Tilsæt engelsk sauce og steg videre i et par minutter. Krydr med salt og peber og evt. lidt mere engelsk sauce. Har du ikke engelsk sauce, kan du også bruge soya.

3. Varm olivenolie op på en anden pande. Slå æggene ud på panden, når den er varm, og krydr med salt og peber. Steg til spejlæggene er, som du bedst kan lide dem - helt gennemstegte eller smilende.

4. Server den dampende varme biksemad med spejlæg, masser af hjemmesyltede rødbeder, ketchup og evt. lidt grønt på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at slå æggene ud og skære kartoflerne i mindre stykker.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre