Cremet pasta med pesto, rucola og cherrytomater

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramfrisk fuldkornstagliolini
  • 2 stkløg
  • 330 mlmadlavningsfløde 8 %
  • 3 spskrød pesto
  • 10 stkcherrytomater
  • 25 grampinjekerner
  • 70 gramrucola
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Cremet pasta med pesto, rucola og cherrytomater

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

Frisk pasta vendt i en sovs af madlavningsfløde og rød pesto serveret med rucola, cherrytomater og ristede pinjekerner på toppen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 500 gramfrisk fuldkornstagliolini
  • 2 stkløg
  • 330 mlmadlavningsfløde 8 %
  • 3 spskrød pesto
  • 10 stkcherrytomater
  • 25 grampinjekerner
  • 70 gramrucola
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

2. Pil skrællen af løgene og hak dem fint. Varm en pande op med olivenolie og svits løgene. Tilsæt madlavningsfløde og pesto og smag til med salt og peber.

3. Hæld vandet fra pastaen og vend sammen med saucen.

4. Skyl cherrytomaterne og skær dem i kvarte.

5. Rist pinjekernerne på en tør pande til de får lidt farve.

6. Server den cremede pasta i skåle og top med rucola, cherrytomater og pinjekerner. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løgene og skylle cherrytomaterne.

Ekstra smag: Top hele herlighed med revet parmesan eller en anden hård ost.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre