Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
Frisk pasta vendt i en sovs af madlavningsfløde og rød pesto serveret med rucola, cherrytomater og ristede pinjekerner på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramfrisk fuldkornstagliolini
- 2 stkløg
- 330 mlmadlavningsfløde 8 %
- 3 spskrød pesto
- 10 stkcherrytomater
- 25 grampinjekerner
- 70 gramrucola
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.2
Pil skrællen af løgene og hak dem fint. Varm en pande op med olivenolie og svits løgene. Tilsæt madlavningsfløde og pesto og smag til med salt og peber.3
Hæld vandet fra pastaen og vend sammen med saucen.4
Skyl cherrytomaterne og skær dem i kvarte.5
Rist pinjekernerne på en tør pande til de får lidt farve.6
Server den cremede pasta i skåle og top med rucola, cherrytomater og pinjekerner. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løgene og skylle cherrytomaterne.
Ekstra smag: Top hele herlighed med revet parmesan eller en anden hård ost.