Max 15 min.: Kyllingegryde med porre og karry

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramsmå kartofler
  • 2 stkporre
  • 400 gramhakket kyllingekød
  • 400 gramfrossen snittet hvidkål
  • 1 spskkarry
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 2 dlvand
  • 100 grampeanuts
  •  chilimayonnaise
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Kyllingegryde med porre og karry

I samarbejde med

Lynhurtig og mega lækker gryderet med hakket kyllingekød, karry, porre og snittet hvidkål. Vi topper den med chilimayo og peanuts. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramsmå kartofler
  • 2 stkporre
  • 400 gramhakket kyllingekød
  • 400 gramfrossen snittet hvidkål
  • 1 spskkarry
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 2 dlvand
  • 100 grampeanuts
  •  chilimayonnaise
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Det tager 10-12 minutter.

2. Skyl og rens porrerne grundigt, halver dem på langs og skær dem i tynde skiver. Steg kyllingekødet i lidt olivenolie i en gryde eller en dyb pande og tilsæt porrer, frossen hvidkål og karry. Lad hele molevitten stege i ca. fem minutter til kødet er brunet godt af.

3. Tilsæt kokosmælk, smuldret bouillon og vand og lad retten simre i et par minutter. Smag til med salt og peber.

4. Servér retten med kartofler, chilimayo og peanuts på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn rense porrerne og skære dem i skiver.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre