Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
15 min
Gratineret pasta er en god måde at bruge gårsdagens rester på. Her bruger vi resterne fra vores pastaret med skinke og tomatsauce, som vi vender med æg og gratinerer med ost på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 3 stkæg
- kogt pasta
- rester fra tomatsauce med skinkestrimler
- 140 gramrevet ost
- 0.5 stkspidskål
- 2 stksnackpeber
- 0.5 stkagurk
- 100 gramsalatost i tern
- dressing efter eget valg
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 210 grader varmluft.2
Slå æggene ud og pisk dem sammen i en skål. Vend æggeblandingen med den kogte pasta og saucen fra i går og hæld blandingen i et ovnfast fad. Top med revet ost og bag retten i ca. 20 minutter.3
Lav salaten mens pastaen gratinerer. Skyl spidskålen og skær i tynde strimler. Skyl snackpebrene og fjern kernerne. Skyl agurken og skær begge dele i skiver. Bland spidskålen med snackpeber og agurk og top med salatost og dressing efter eget valg. Smag til med salt og peber.4
Server den gratinerede pasta med salaten som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at piske æggene sammen og vende dem med pasta og sauce. De kan også dække bord.