Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
En nem opskrift dagen derpå hvor vi bruger resterne fra gårsdagens koteletter i fad. Vi serverer wrapsene med sprød spidskål og tapastomater. Velbekomme!
Portioner
Ingredienser
- 1 stksquash
- stegte koteletter
- 0.5 spsktørret oregano
- 0.5 stkspidskål
- 2 stktapastomater
- 4 dlyoghurt naturel
- 1 fedhvidløg
- 6 stkfuldkornstortillas
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Skyl squashen og skær den i mundrette stykker. Skær koteletterne i strimler. Steg squashen på en pande med olivenolie og krydr med tørret oregano, salt og peber.2
Skyl spidskålen og skær det i strimler. Skyl tomaterne og skær dem i skiver.3
Bland yoghurten sammen med presset hvidløg og smag til med salt og peber.4
Lun tortillaerne på en pande eller i ovnen. Stil alle ingredienser på bordet i små skåle og server med yoghurtdressingen. Lad familien sammensætte deres helt egen yndlingswrap. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at snitte og ordne grøntsagerne. De kan også hjælpe med at blande dressingen.