Max 15 min: Mexi-style pasta med revet cheddar

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornspastaskruer
  • 1 stkløg
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 dåsekidneybønner
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 285 gramløse majs
  • 40 gramtaco krydderimix
  • 100 gramcheddarost
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min: Mexi-style pasta med revet cheddar

I samarbejde med

En hurtig og lækker pastaret med grøntsager, kidneybønner, masser af tex-mex-smag og revet cheddarost på toppen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornspastaskruer
  • 1 stkløg
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 dåsekidneybønner
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 285 gramløse majs
  • 40 gramtaco krydderimix
  • 100 gramcheddarost
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

2. Pil skrællen af løget og hak det fint. Skyl peberfrugten, fjern kernehuset og skær kødet i små tern. Kom kidneybønnerne i en si og skyl dem med koldt vand.

3. Varm en pande op med olivenolie og svits løg og rød peber. Tilsæt hakkede tomater, kidneybønner, majs og tacomix. Lad saucen simre til pastaerne er færdige. Smag til med salt og peber.

4. Hæld vandet fra pastaerne og vend dem sammen med sovsen.

5. Server pastaretten i skåle og top med revet cheddar på toppen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Ekstra smag: Top med creme fraiche og friske koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre