Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En hurtig og lækker pastaret med grøntsager, kidneybønner, masser af tex-mex-smag og revet cheddarost på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornspastaskruer
- 1 stkløg
- 1 stkrød peberfrugt
- 1 dåsekidneybønner
- 1 dåsehakkede tomater
- 285 gramløse majs
- 40 gramtaco krydderimix
- 100 gramcheddarost
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.2
Pil skrællen af løget og hak det fint. Skyl peberfrugten, fjern kernehuset og skær kødet i små tern. Kom kidneybønnerne i en si og skyl dem med koldt vand.3
Varm en pande op med olivenolie og svits løg og rød peber. Tilsæt hakkede tomater, kidneybønner, majs og tacomix. Lad saucen simre til pastaerne er færdige. Smag til med salt og peber.4
Hæld vandet fra pastaerne og vend dem sammen med sovsen.5
Server pastaretten i skåle og top med revet cheddar på toppen. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.
Ekstra smag: Top med creme fraiche og friske koriander.