Max 15 min.: Nem wok med nudler og hakket svinekød

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 450 gramfrossen wokblanding
  • 1 spskkarry
  • 400 gramhakket svinekød
  • 0.5 dlsoya
  • 0.5 dlsød chilidressing
  • 1 dlvand
  • 150 grambønnespirer
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Nem wok med nudler og hakket svinekød

I samarbejde med

En super simpel wok-ret med hakket svinekød og en lækker karrysauce smagt til med soya og sød chili. Vi topper retten med sprøde bønnespirer. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 450 gramfrossen wokblanding
  • 1 spskkarry
  • 400 gramhakket svinekød
  • 0.5 dlsoya
  • 0.5 dlsød chilidressing
  • 1 dlvand
  • 150 grambønnespirer
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.

2. Steg wokblandingen i en dyb pande eller wok sammen med karry i lidt olie. Pas på at olien ikke sprutter, hvis grøntsagerne indeholder meget vand.

3. Tilsæt svinekødet og lad det stege med indtil kødet begynder at tage lidt farve.

4. Tilsæt soya, sød chilisauce og vand og bring det i kog. Smag til med salt, peber og evt. lidt mere soya og chilisauce, når kødet er gennemstegt.

5. Server wokken med nudler og bønnespirer på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn tage tid på, hvor hurtig du faktisk kan lave denne ret - de kan også smage retten til.

Mere smag: Det smager super lækkert med peanuts og friske koriander på toppen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre