Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Lækre og nemme æggemuffins med hytteost og oregano - du kan også lave opskriften som en æggekage, hvis du ikke ligger inde med muffinsforme. Vi serverer muffinsene med en fyldig pastasalat og husets yndlingsdressing. Velbekomme!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornspasta
- 450 gramfrosne bønner
- 6 stkæg
- 200 gramhytteost
- 0.5 spsktørret oregano
- 25 grampinjekerner
- 90 gramsoltørrede tomater i olie
- 40 gramrucola
- dressing efter eget valg
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 185 grader varmluft.2
Kog pastaerne efter anvisningen på posen. Tilsæt bønnerne og lad dem koge med de sidste par minutter. Overhæld herefter begge dele med koldt vand.3
Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen med hytteost, oregano, salt og peber. Fordel æggemassen i muffinsforme og bag dem i ovnen i ca. 15-20 min. til æggemassen har en fast konsistens.4
Rist pinjekernerne på en tør pande og hak de soltørrede tomater fint.5
Vend pasta og bønner sammen med soltørrede tomater, rucola, ristede pinjekerne og lidt af olien fra de soltørrede tomater.6
Server æggemuffinsene med den fyldig pastasalat og top med husets yndlingsdressing. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe med at slå æggene ud i en skål.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.