Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En lækker frisk pastaret vendt med hjemmelavet grøn pesto og serveret med kylling i serrano-svøb. Velbekomme!
Portioner
Ingredienser
- 1 pottefrisk basilikum
- 1 fedhvidløg
- 40 gramrevet parmesan
- 25 grampinjekerner
- 1 dlolivenolie
- 1 stkcitron
- 450 gramkyllingefilet
- 60 gramserranoskinke
- 500 gramfrisk pasta
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skyl basilikum og pil skrællen af hvidløget.2
Kom basilikum, hvidløg, parmesan, pinjekerner og olivenolie i en blender eller minihakker og giv det hele en snurretur. Smag til med salt, peber og citronsaft.3
Skær kyllingefileterne i halve og vikl et stykke serranoskinke omkring hver filet. Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingefileterne ved middel varme til de er gyldne på hver side.4
Imens kyllingefileterne steger: Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.5
Kom pastaen i en si og vend den herefter sammen med pestoen.6
Server pastaen toppet med kylling i serranosvøb. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle basilikummen og pille skrællen af hvidløget.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.