Max 15 min.: Tabouleh med spidskål og æg

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 grambulgur
  • 4 stkæg
  • 20 stkcherrytomater
  • 1 stkagurk
  • 1 stkrødløg
  • 0,5 stkspidskål
  • 0,5 pottepersille
  • 0,5 pottefrisk mynte
  • 0,5 dlolivenolie
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkcitron
  •  dressing efter eget valg
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Tabouleh med spidskål og æg

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

En smagfuld og mættende måltidssalat med bulgur og friske grøntsager vendt med en lækker citronmarinade og serveret med æg som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 grambulgur
  • 4 stkæg
  • 20 stkcherrytomater
  • 1 stkagurk
  • 1 stkrødløg
  • 0,5 stkspidskål
  • 0,5 pottepersille
  • 0,5 pottefrisk mynte
  • 0,5 dlolivenolie
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkcitron
  •  dressing efter eget valg
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog bulguren efter anvisningen på pakken og overhæld den herefter med koldt vand.

2. Kog æggene i ca. 8 min. og overhæld dem herefter med koldt vand.

3. Skyl cherrytomater og agurk og pil skrællen af rødløget. Skær cherrytomater, agurk og rødløg i små tern og snit spidkålen fint - brug evt. et mandolinjern. Skyl persillen og mynten og hak begge dele fint.

4. Rør olivenolie, presset hvidløg, skyllet revet citronskal, citronsaft, salt og peber sammen i en skål.

5. Vend alle grøntsagerne sammen med bulgur, persille, mynte og citronmarinade. Smag til med salt og peber.

6. Server taboulehen med de kogte æg som tilbehør og dressing efter eget valg. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre citronmarinaden sammen og dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.