Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Pasta pomedoro er en italiensk klassiker. Den er hurtig at lave og smager virkelig godt. Her har vi lavet den med hakkede tomater, hvidløg, frisk basilikum, spaghetti og masser af revet ost på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramspaghetti
- 3 fedhvidløg
- 1 dåsehakkede tomater
- 0.5 pottefrisk basilikum
- revet parmesan
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.2
Pil skrællen af hvidløgene og skær dem i tynde skiver.3
Varm en gryde op med olivenolie og svits hvidløget. Tilsæt hakkede tomater og lad det simre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.4
Skyl basilikummen og hak den fint. Hæld vandet fra spaghettien.5
Vend basilikum og pasta sammen med tomatsaucen.6
Server den lækre pasta pomedoro i skåle og top med masser af revet ost på toppen. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn smage tomatsaucen til og dække et fint bord.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.