Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
En lækker sandwich med mousse af varmrøget laks, creme fraiche og dild. Serveret med grønne asparges og honningmelon som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramvarmrøget laks
- 1 pottedild
- 3 spskcreme fraiche 18%
- 250 gramgrønne asparges
- 8 skivegroft sandwichbrød
- 0,5 stkagurk
- 1 stkhonningmelon
- 35 gramfeldsalat
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Pil skindet af laksestykkerne og pluk laksen i mindre stykker. Skyl dilden og hak den fint. Rør laks og dild sammen med creme fraiche, salt og peber.2
Skyl aspargesene, knæk den nederste del af og smid væk. Blancher aspargesene i ca. 1 minut.3
Rist sandwichskiverne på en brødrister eller i ovnen.4
Skyl agurken og skær den i skiver. Skær melonen i skiver og skyl feldsalaten.5
Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen sandwich med asparges og melon som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre laksemoussen sammen, smage til og dække et fint bord.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.