Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En lækker ret med saftige kyllingefileter i en cremet sauce af champignoner, ærter, sød sennep og madlavningsfløde serveret med pasta. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 280 gramkyllingefilet
- 1 stkløg
- 200 grambrune champignon
- 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
- 1 terninghønsebouillon
- 2 spsksød sennep
- 250 gramspaghetti
- 150 gramfrosne ærter
- revet parmesan
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Flæk kyllingefileterne på midten så du får to halve pr. hele kyllingefilet. Krydr med salt og peber og steg kyllingefileterne på begge sider og stil til siden.2
Pil skrællen af løget og hak det fint. Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Varm en stor pande op med olivenolie og steg champignoner og løg.3
Tilsæt madlavningsfløde, bouillon og sød sennep og rør rundt. Tilsæt kyllingefileterne og lad det hele simre.4
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.5
Tilsæt ærterne til saucen og lad dem simre med i et par minutter.6
Server kylling i cremet champignonsauce med pasta og top med parmesan. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løget og komme vand og salt i en gryde til pasta.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.