Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
En lækker og simpel ret med fyldte pastaer vendt i en færdiglavet tomatsauce toppet med rucola og parmesan. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramfyldt pasta med ricotta, tomat og basilikum
- 480 gramfærdig pastasauce
- 70 gramrucola
- 50 gramrevet parmesan
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.2
Kom pastasaucen i en gryde og varm den op.3
Skyl rucolaen og vend den med lidt olivenolie, salt og peber.4
Sigt vandet fra pastaerne og vend dem sammen med pastasaucen. Smag evt. til med salt, peber og lidt ekstra krydderier efter smag.5
Server de fyldte pastaer med tomatsauce og top med rucola og revet parmesan. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn smage til og dække et fint bord.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.