Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Pasta Alfredo er en klassisk italiensk pastaret. Her serverer vi den i en opdateret udgave med kylling vendt i en super lækker flødesauce med parmesan og jordbærsalat som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 grambucatinipasta
- 300 gramkyllingeinderfilet
- 2 fedhvidløg
- 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
- 100 gramrevet parmesan
- 175 gramjordbær
- 75 gramcrisp salat
- 100 gramkryddermarineret salatost
- 2 spskolivenolie
- 1 stkcitron
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.2
Steg kyllingen på en pande til den er gennemstegt og krydr med salt og peber. Lad den køle lidt af og skær i mindre stykker.3
Skræl hvidløgsfeddene, hak dem fint og svits dem i lidt olivenolie på en pande. Hæld ca. 1 dl pastavand på panden sammen med madlavningsfløden. Lad saucen simre et par minutter og vend så osten i og smag til med salt og peber.4
Skyl jordbærrene og skær dem i skiver. Skyl salaten og bland den med jordbær og salatost. Top med lidt olivenolie, saften fra en citron og salt og peber.5
Vend spaghettien med flødesaucen, kylling i skiver og jordbærsalat. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære jordbær i skiver eller tern og smage saucen til.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.