Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En smagfuld fiskeret med laks serveret i en cremet kokoskarry med masser af grøntsager og ris. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 400 gramfrossen karrygrønt
- 4 dlkokosmælk
- 2 fedhvidløg
- 1 spskkarry
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 450 gramlaksefileter
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft og kog risene efter anvisningen på posen.2
Rør den frosne grøntsagsblanding sammen med kokosmælk, presset hvidløg, karry og smuldret bouillon. Fordel saucen i et ovnfast fad eller i en tærteform.3
Fjern skindet fra laksefileterne, skær dem i mindre stykker og fordel dem i fadet. Bag fadet i ovnen i ca. 20 min.4
Server laksen i fad med dampende varme ris som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde. De kan også smage til og dække bord.
Ekstra smag: Top med friskpresset citronsaft.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.