Laks i cremet kokoskarry med grøntsager og ris

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 400 gramfrossen karrygrønt
  • 4 dlkokosmælk
  • 2 fedhvidløg
  • 1 spskkarry
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 450 gramlaksefileter
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Laks i cremet kokoskarry med grøntsager og ris

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

En smagfuld fiskeret med laks serveret i en cremet kokoskarry med masser af grøntsager og ris. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 400 gramfrossen karrygrønt
  • 4 dlkokosmælk
  • 2 fedhvidløg
  • 1 spskkarry
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 450 gramlaksefileter

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og kog risene efter anvisningen på posen.

2. Rør den frosne grøntsagsblanding sammen med kokosmælk, presset hvidløg, karry og smuldret bouillon. Fordel saucen i et ovnfast fad eller i en tærteform.

3. Fjern skindet fra laksefileterne, skær dem i mindre stykker og fordel dem i fadet. Bag fadet i ovnen i ca. 20 min.

4. Server laksen i fad med dampende varme ris som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde. De kan også smage til og dække bord.

Ekstra smag: Top med friskpresset citronsaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.