Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
En lækker ret med nemme gnocchier vendt i en cremet sauce af cremefine, løg, hvidløg, skiveskårne champignoner, squash og laks. Vi topper hele herligheden med friskrevet ost. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2 fedhvidløg
- 1 stkløg
- 100 gramskiveskårne champignon
- 0.5 stksquash
- 2.5 dlcremefine 15%
- 225 gramlaksefileter
- 1000 gramgnocchi
- revet parmesan
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Pil skrællen af hvidløg og løg og hak begge dele fint.2
Varm en pande op med en god sjat olivenolie og svits hvidløg, løg og champignon.3
Skyl squashen og riv den på den grove side af et rivejern. Tilsæt squash og cremefine på panden og rør rundt.4
Fjern skindet fra laksefileterne og skær kødet i mindre stykker. Fordel laksestykkerne i saucen og lad dem simre med, til de er gennemvarme.5
Tilsæt gnocchierne og lad også dem simre med ved middelvarme i ca. 5 minutter. Smag til med salt og peber.6
Server de cremede gnocchier med laks og top med revet parmesan. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg og smage gnocchierne til.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.