Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En lækker omgang spaghetti med kødsovs er altid et hit hos de fleste børn. Her har vi lavet kødsovsen med hakket kyllingekød, champignoner og cremefine. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramchampignon
- 1 stkløg
- 2 fedhvidløg
- 400 gramhakket kyllingekød
- 70 gramtomatpuré
- 1 dåsehakkede tomater
- 2.5 dlcremefine 15%
- 1 stkhønsebouillon
- 1 spsktørret oregano
- 1 spsktørret timian
- 300 gramfuldkornsspaghetti
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Rens og skyl champignonerne og skær dem ud efter eget ønske.2
Varm en pande op med olivenolie og steg champignonerne gyldne. Kom de stegte champignoner på en tallerken og stil dem til side.3
Imens champignonerne steger: Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.4
Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits løg og hvidløg. Tilsæt kyllingekødet, krydr med salt og peber og brun det af. Tilsæt champignoner, tomatpuré, hakkede tomater, cremefine, bouillon, oregano og timian. Lad sovsen simre i ca. 25 min. eller mere, hvis du har tid. Smag til med salt og peber.5
Kog spaghettierne efter anvisningen på pakken og server i skåle toppet med den lækre og cremede kødsovs. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg.
Ekstra smag: Top med friskrevet parmesan.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.