Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
En hurtig og lækker pastaret med masser af smag fra hvidløg, squash, soltørrede tomater, spinat og ristede pinjekerner på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramfrisk pasta
- 1 stkløg
- 3 fedhvidløg
- 0.5 stksquash
- 90 gramsoltørrede tomater i olie
- 2.5 dlcremefine 15%
- 70 gramspæde spinatblade
- 30 grampinjekerner
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og lad dem dryppe af i en si.2
Pil skrællen af løg og hvidløg. Skyl squashen og skær den i små tern. Hak de soltørrede tomater.3
Varm en pande op med olivenolie og svits løg, hvidløg og squash. Tilsæt cremefine og soltørrede tomater og lad det simre i et par minutter.4
Vend spinaten op i saucen. Smag til med salt og peber og vend saucen sammen med pastaerne inden servering.5
Rist til slut pinjekernerne på en tør pande til de har taget lidt farve.6
Server pastaretten i skåle og top med ristede pinjekerner. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn smage retten til og dække et fint bord.
Ekstra smag: Top med friskrevet parmesan.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.