Frisk pasta med rejer, hvidløg, cherrytomater og citron

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 3 fedhvidløg
  • 20 stkcherrytomater
  • 1 stksquash
  • 2,5 dlcremefine 15%
  • 500 gramfettuccine
  • 200 gramfrosne rejer
  • 1 stkøkologisk citron
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Frisk pasta med rejer, hvidløg, cherrytomater og citron

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

En lækker og simpel pastaret med en sauce af cremefine, rejer, masser af hvidløg, cherrytomater, squash og citron. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkløg
  • 3 fedhvidløg
  • 20 stkcherrytomater
  • 1 stksquash
  • 2,5 dlcremefine 15%
  • 500 gramfettuccine
  • 200 gramfrosne rejer
  • 1 stkøkologisk citron
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skyl cherrytomaterne og squashen. Skær cherrytomaterne i kvarte og riv squashen på den grove side af et rivejern.

2. Varm en pande op med olivenolie og svits løg og hvidløg. Tilsæt cherrytomater og squash og steg det i et par minutter. Tilsæt cremefine og lad saucen simre.

3. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

4. Kom rejerne i saucen og smag til med revet citronskal, citronsaft, salt og peber.

5. Server pastaretten i skåle og top med friskhakket persille, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle cherrytomaterne og squashen.

Ekstra smag: Top med friskhakket persille og parmesan.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.