Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
15 min
Her får du et genialt hack til at bruge resterne af frugtkødet, også kaldet pulp, fra hjemmelavet juice. Vi har brugt pulpen fra en hjemmelavet juice med æbler, gulerødder og ingefær, som bliver til fyld i saftige muffins. Men du kan bruge pulp fra lige den juice, du synes. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 grampulp fra hjemmelavet juice
- 2 stkæg
- 1 spskstødt kanel
- 2 spskrørsukker
- 1 dlolie
- 200 gramhvedemel
- 0.5 spskbagepulver
- 20 gramhasselnøddeflager
- muffinforme
Fremgangsmåde
1 Opvarm ovnen til 185 grader varmluft.
2 Rør pulpen godt sammen med æg, kanel, sukker, olie, hvedemel og bagepulver i en skål.
3 Hæld dejen i muffinforme og top med hasselnøddeflager. Bag muffinsene i ovnen i ca. 15 minutter, til de er gyldne på toppen, og der ikke hænger dej ved, når du prikker i dem med en strikkepind eller en tandstik. Lad muffinsene køle af, inden du tager dem ud af formene.
4 Du kan enten spise dem med det samme eller fryse dem ned, så de er nemme at tage med i madpakken. Velbekomme!
Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at hælde alle ingredienser i skålen og røre godt sammen,
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.



