Kyllingelår serveret med pastasalat og karrydressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 700 gramkyllingelår
  • 200 grampasta radiatori
  • 200 gramfrosne ærter
  • 2 stkæbler
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkhjertesalat
  • 90 gramsoltørrede tomater i olie
  • 285 gramløse majs
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 2 tskkarry
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kyllingelår serveret med pastasalat og karrydressing

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

Her serverer vi saftige kyllingelår med en lækker pastasalat med æbler, majs, ærter, agurk, soltørrede tomater og en simpel karrydressing som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 700 gramkyllingelår
  • 200 grampasta radiatori
  • 200 gramfrosne ærter
  • 2 stkæbler
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkhjertesalat
  • 90 gramsoltørrede tomater i olie
  • 285 gramløse majs
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 2 tskkarry
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

2. Læg kyllingelårene i et ovnfast fad og vend dem med lidt olie, salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 30 min. til de er gennemstegte.

3. Kog pastaerne efter anvisningen på posen og tilsæt ærterne lige inden du hælder vandet fra. Hæld det hele i en si eller et dørslag og overhæld med koldt vand.

4. Skyl æbler, agurk og hjertesalat og skær det hele ud efter eget ønske. Hak de soltørrede tomater fint og gem olien.

5. Vend pasta og ærter sammen med æble, agurk, hjertesalat, soltørrede tomater og drænede majs i en skål. Vend det hele sammen med lidt olie fra tomaterne og krydr med salt og peber.

6. Rør creme fraiche sammen med karry og smag til salt og peber. Du kan evt. også smage til med lidt sukker og citronsaft, hvis du har det på lager.

7. Server de saftige kyllingelår med pastasalat og karrydressing. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe med at skære æbler og agurk og snitte hjertesalaten.

Ekstra smag: Vend kyllingelårene i husets yndlingskrydderi.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.