Hvid pizza med kartofler, bacon og syltede rødløg. Hertil appelsinskiver

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramkartofler
  • 400 grampizzadej
  • 150 gramrevet cheddar
  • 1 kuglemozzarella
  • 0.5 pottefrisk rosmarin
  • 100 grambacon i skiver
  • 1 dllagereddike
  • 4 spsksukker
  • 2 stkrødløg
  • 2 stkappelsin
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Hvid pizza med kartofler, bacon og syltede rødløg. Hertil appelsinskiver

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

Her får du opskriften på den lækreste kartoffelpizza toppet med bacon, rosmarin, revet cheddar og syltede rødløg. Hertil serverer vi appelsiner i både, men du kan også skære agurk, gulerødder og peberfrugt i staver til gnavergrønt. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 300 gramkartofler
  • 400 grampizzadej
  • 150 gramrevet cheddar
  • 1 kuglemozzarella
  • 0.5 pottefrisk rosmarin
  • 100 grambacon i skiver
  • 1 dllagereddike
  • 4 spsksukker
  • 2 stkrødløg
  • 2 stkappelsin
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 250 grader over- og undervarme med en bageplade på nederste rille.

2. Skræl kartoflerne og skær dem i så tynde skiver som muligt. Brug et mandolinjern hvis du har sådan et, men pas på fingrene - det er ninjaskarpt! Læg herefter kartoffelskiverne i en skål med vand.

3. Rul pizzadejen ud og lad bagepapiret sidde på.

4. Fordel revet ost på pizzabunden. Dryp kartoffelskiverne af for vand og dup dem tørre med køkkerulle eller et rent viskestykke. Fordel kartoffelskiverne på bunden sammen med mozzarella revet i små stykker og lidt friske rosmarinblade. Skær baconen i mindre stykker og fordel på pizzaen.

5. Flyt pizzabunden til ovnen med en pizzaspade eller før et spækbræt ind under bagepapiret med pizzaen og flyt til bagepladen. Bag pizzaen i 10-15 minutter til osten er gylden og skorpen sprød.

6. Hæld eddike og sukker i en lille gryde og kog det op. Skræl imens løget og skær det i ringe eller skiver. Kog løgringene i lagen i 2-3 minutter og tag gryden af varmen. Lad lagen køle lidt af inden servering - du kan evt. stille gryden udenfor.

7. Skær appelsiner i både og server den sprøde kartoffelpizza med de hjemmesyltede rødløg på toppen og appelsiner som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at drysse revet ost på bunden og toppe pizzaen med fyld.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.