Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Lune tortillapandekager fyldt med braiseret kylling i en smagfuld tomatsovs smagt til med tacokrydderi. Vi serverer pandekagerne med salat, majs og creme fraiche som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2 stkløg
- 450 gramkyllingefilet
- 1 dåsehakkede tomater
- 1 dlvand
- 40 gramtaco krydderimix
- 1 stkhjertesalat
- 285 gramløse majs
- 200 gramcreme fraiche 18%
- 6 stktortillapandekager
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1 Pil skrællen af løgene, halver dem og skær dem i tynde skiver. Varm en pande op med olie og svits løgene.
2 Skær kyllingefileterne i mindre stykker og svits dem sammen med løgene. Tilsæt hakkede tomater, vand og tacokrydderi og lad det hele simre i ca. 25 min. eller længere, hvis du har tid. Tilsæt evt. lidt mere vand efter behov.
3 Imens kyllingen simrer: Skyl og skær hjertesalaten ud efter eget ønske og kom halvdelen af majsene og creme fraichen i skåle.
4 Trevl kyllingestykkerne med to gafler og vend resten af majsene i. Smag til med salt og peber.
5 Lun tortillapandekagerne i ovnen.
6 Server de lune tortillas med det lækre braiserede kyllingefyld og top med majs og creme fraiche. Velbekomme!
Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løgene og komme majs og creme fraiche i skåle.
Ekstra smag: Top med friskpresset limesaft og friske koriander.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.



