Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
40 min
0 min
En lækker vegetarisk gnocchiret med stegte squash, champignoner og rødløg vendt i en cremet blanding af cremefine, æg, hvidløg og rosmarin - gratineret med mozzarella på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramchampignon
- 1 stksquash
- 1 stkrødløg
- 500 gramgnocchi
- 2.5 dlcremefine 15%
- 1 stkæg
- 1 fedhvidløg
- 1 spskfrisk rosmarin
- 1 kulgemozzarella
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1 Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2 Skyl og rens champignonerne og skær dem i små tern. Skyl squashen og skær også den i små tern. Pil skrællen af rødløget og hak det fint.
3 Varm en dyb pande op med olivenolie og svits champignonerne til de har fået lidt farve. Tilsæt squash og rødløg og steg det i ca. 5 min. Tilsæt gnocchierne og vend det hele godt sammen. Smag til med salt og peber.
4 Pisk cremefine, æg, presset hvidløg og finthakket rosmarin sammen i en skål.
5 Hæld grøntsager og gnocchi i et ovnfast fad, fordel cremefine-blandingen henover og fordel små stykker mozzarella på toppen.
6 Bag fadet i ovnen i ca. 20 min. Skru herefter ovnen op på 210 grader varmluft og bag videre i yderligere 5 min. til mozzarellaen er gylden. Så er der serveret. Velbekomme!
Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn piske cremefine-blandingen sammen og fordele den over gnocchierne.
Ekstra smag: Top med revet parmesan og citronsaft.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.



