Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
En lynhurtig pastaret til travle dage. Vi har toppet pastaen med en cremet sauce med cherrytomater, ærter og champignon. Skal retten være 100 % vegetarisk, skal du erstatte hønsebouillonen med grøntsagsbouillon. Men har du lidt kødrester tilovers - f.eks. kylling, så kan du også stege det og vende med pastaen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornspasta
- 200 gramchampignon
- 10 stkcherrytomater
- 1 stkløg
- 2 dlmadlavningsfløde 8 %- eller mælk
- 1 terninghønsebouillon
- 150 gramfrosne ærter
- 0,5 stkcitron
- olivenolie
- salt
- peber
- majsstivelse
Fremgangsmåde
1
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.2
Rens og vask champignonerne, skyl tomaterne og skær begge dele i halve. Hak løget fint.3
Steg løg og champignoner i lidt olivenolie på en pande i et par minutter. Tilsæt madlavningsfløde eller mælk, bouillonterning og ærter og varm op. Jævn evt. saucen med en smule majsstivelse rørt ud i lidt vand i en kop.4
Smag til med salt og peber og evt. lidt citronsaft. Tilsæt tomaterne til allersidst og tag panden af varmen med det samme. Vend sammen med den dampende varme pasta og server med lidt grønt på toppen. Så er der mad!5
Velbekomme!Tip
Der er ret stor forskel på bouillonterninger. Nogle er helt bløde, andre er lidt hårdere. Opløs evt. bouillonterningen i lidt kogende vand i en kop, inden du tilsætter den. Så undgår du bouillonstykker i maden.