Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Grillpølser er for ungerne, hvad bøffer er for de voksne - og serveret med en hurtig kartoffelsalat, lugter det af sol, sommer og parasoller. Også om vinteren! Husk, at du selvfølgelig kan købe kartoffelsalaten færdig, hvis tiden er knap. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 700 gramkartofler
- 1 bundtgrønne asparges
- 2 dlcreme fraiche eller skyr
- 3 spskmayonnaise
- 0.5 spskkarry
- 1 spsksød sennep
- 1 pottepurløg
- 4 stktomater
- 6 stkgrillpølser
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skræl kartoflerne og kog dem i rigeligt med saltet vand, til de er lige nøjagtigt møre, når du prikker i dem med en gaffel. Pas på de ikke får for meget - så falder de fra hinanden, når de røres sammen med de øvrige ingredienser. Hæld vandet fra kartoflerne og overhæld dem med koldt vand, så de køler af. Skær dem herefter i skiver.2
Vask de grønne asparges og knæk den nederste del af - det smarte ved asparges er, at de selv knækker lige der, hvor de skal, når du forsøger at brække den lyse og trevlede del af. Kog aspargesene i spilkogende vand i 30 sekunder, tag dem op, overhæld dem med koldt vand og skær dem i skiver på skrå.3
Bland skyr, mayonnaise, karry og sød sennep sammen med hakket purløg efter smag. Krydr med salt og peber og smag til. Bland dressingen sammen med kartofler, asparges og halverede tomater.4
Grill pølserne på grillen - eller steg dem på en pande og server dem sammen med kartoffelsalaten. Pynt evt. med lidt hakket purløg, hvis du har en rest tilovers.5
Velbekomme :o)