Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
Hip hip hurra for mad til to dage! Her har vi brugt resterne fra vores lækre helstegte kylling som fyld i hurtige wraps med grønt og mango på dag to. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- salat efter eget valg
- 4 stktomater
- 0.5 stkagurk
- 1 stkmango
- rester fra helstegt kylling
- 2 dlcreme fraiche 9 %
- 2 tskkarry
- fuldkornstortillas
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Skyl salaten, skyl tomaterne og agurken og skær begge dele i tern. Skræl mangoen, fjern stenen og skær kødet i tern.2
Pluk resterne af kyllingekødet i strimler og steg det i lidt olivenolie på en pande. Husk at krydre med salt og peber.3
Rør en hurtig dressing af cremefraiche smagt til med karry, salt og peber.4
Lun tortillaerne på en pande, i ovnen eller mikroovnen og stil dem på bordet sammen med resten af fyldet.5
Lad hele familien sammensætte deres yndlingstortilla - og værsgo', så må der gabes!6
Velbekomme!