Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
10 min
Ventetid
0 min
Koldskål er Danmarks nationalret om sommeren (og den smager i øvrigt også fantastisk i november..)! Det er super nemt at lave sin egen koldskål, og denne udgave smager fantastisk af både vanilje og citron. Prøv også vores hjemmelavede kammerjunkere til.
Portioner
Ingredienser
- 6 stkpasteuriserede æggeblommer
- 1.5 stkpasteuriserede æggehvider
- 1 stkvaniljestang
- 50 gramsukker
- 2 spskvaniljesukker
- 0.5 stkcitron
- 1 literkærnemælk
Fremgangsmåde
1
Pisk æggehviderne stive i en skål. Pisk derefter æggeblommer, vaniljestang, vaniljesukker, revet skal af en halv citron og sukker rigtig godt sammen i en anden skål. Tilsæt derefter kærnemælken, rør godt og vend til sidst de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i og smag evt. til med lidt citronsaft.2
Velbekomme!