Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Kombinationen af kolde, blæsende eftermiddage og varm kakao er perfekt! Og hvis ikke du har prøvet at toppe din kakao med skumfiduser, så er du gået glip af noget. Det smager... SÅ godt, at du bliver nødt til at prøve det selv. Og så kan kakaoen i øvrigt også sagtens drikkes på varme sommerdage. Vi har selv prøvet :o)
Portioner
Ingredienser
- 25 gramkakaopulver
- 25 grammørk chokolade
- 4 spskrørsukker
- 1 dlvand
- 1 litermælk
- 12 stkskumfiduser
Fremgangsmåde
1
Bræk den mørke chokolade i stykker og rør den sammen med kakaopulver, rørsukker og vand under langsom opvarmning. Lad det koge under omrøring et par minutter.2
Tilsæt mælk og varm op under jævn varme, mens du rører rundt, så kakaoen ikke brænder på.3
Når kakaoen er rygende varm, serverer du den i store krus med skumfiduser på toppen. Mums!Tip
Pas på! Skumfiduserne bliver meget varme og klistrer, når de smelter. Hvis du har små børn, så lad kakaoen med skumfiduserne køle af, inden du serverer.
Kakaoen er lynhurtig at lave, men har du ekstra travlt, kan du selvfølgelig også bare varme en liter færdig kakao og smide skumfiduser på toppen. Det smager stadig fantastisk :o)